Wat iedereen moet weten over de Partena tandverzekering!

Partena bestaat nu al vele jaren en heeft al heel wat klanten kunnen winnen. Het is een mutualiteit met een goede naam en uitstekende dienstverlening. Je kan er alle soorten verzekeringen aanvragen, waaronder een hospitalisatieverzekeringen en ook de Partena tandverzekering. In dit artikel gaan we het over de laatste optie hebben. Een bezoek aan de tandarts kan soms duur uitvallen, en daarom zijn tandverzekeringen in het leven geroepen. Zo kunnen mensen toch een deel van de kosten terugwinnen, ook al moet je nog een deel zelf bekostigen.

Vraag hier uw tandverzekering aan!

De tandverzekering bij Partena heet Dentalia. Een mooie benaming waardoor je weet dat het over tanden gaat. De voorwaarden zijn eenvoudig. Iedereen kan zich aansluiten tot een leeftijd van 64 jaar, omdat je dan terug op de gewone ziekteverzekering valt. Hoe ouder je bent hoe duurder de verzekering ook is. Maar waar het echt over gaat is hoeveel geld je kan terugkrijgen. Van bij de start van de aansluiting krijg je al 100 % terug van de jaarlijkse controle bij de dokter. Dat scheelt toch al een heel stuk, en ook al heb je geen andere kosten, dit maakt het al interessant genoeg om een Partena tandverzekering te nemen. Heb je toch nog andere ingrepen nodig, zoals een wijsheidstand laten trekken, of een implantaat laten plaatsen, dan kan je ook beroep doen op de verzekering. Echter is er hier wel de kanttekening dat dit pas na de wachttijd van 6 of 12 maanden vergoed kan worden. Voor die dure ingrepen moet iedereen die wachttijd doorlopen. Het eerste jaar krijg je ongeveer 300 euro terug, het tweede jaar een verdubbeling en vanaf het derde jaar kan je 1250 euro terugtrekken. Dat is dan jaarlijks en ook niet meer dan dat.

Het lijkt niet veel, maar wacht tot je te horen krijgt hoeveel de kosten zijn voor bijvoorbeeld een implantaat, dan val je pas achterover. De werken die een tandarts hier aan heeft zijn enorm. Het gebit moet opnieuw mooi gemaakt worden en daar kruipt tijd in. Het moet goed passen qua vorm en kleur, en maatwerk is steeds duur. Als je dan weet dat je toch een 1250 euro terug kan krijgen, dan zou je niet moeten twijfelen. Wetende dat je dat bedrag jaarlijks kan terugkrijgen is toch al mooi meegenomen. Dat wil hopelijk niet zeggen dat je jaarlijks zoiets moet meemaken. Maar als het je eens zou voorvallen dan weet je dat je op de Partena tandverzekering kan terugvallen.

Vraag hier uw tandverzekering aan!

Informeer dus voor de details bij Partena via de website of via een kantoor in je buurt. De informatie kan je makkelijk via het internet bekomen. Mocht je de tandverzekering ook al willen aanvragen, dan kan je dat ook via de website doen. Stuur al je gegevens door en Partena zal dit behandelen. Van zodra de verzekering loopt kan je op beide oren slapen en van een perfect gebit dromen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: geld lenen kost ook geld.