Waar kan ik een losse tandartsverzekering afsluiten?

Geen losse tanden maar wel een losse tandartsverzekering afsluiten? Dan ben je op het juiste artikel aangekomen. Hier gaan we je alle informatie geven zodat je een goed besluit kan nemen. De mutualiteiten hebben al enige tijd een nieuwe dienst en dat is de tandartsverzekering. Klanten kunnen dus nu een tandverzekering afnemen om hun dierbare gebit nog beter te beschermen. Want een pijnlijke tand kan een volledige dag verpesten. En als het langer duurt dan dat dan kan je er echt aan ten onder gaan. Laat het zover niet komen en bekijk nu nog wat voor verzekering je kan krijgen.

Vraag hier uw tandverzekering aan!

Iedereen kent wel minstens een mutualiteit. Want je hebt een verplichte ziekteverzekering die je ergens moet afnemen. In veel gevallen heb je er ook een hospitalisatie verzekering lopen. Mocht je eens in een ziekenhuis belanden dan komen een deel van de kosten ten laste van de mutualiteit. Wel het is bij diezelfde aanbieder dat je ook een tandartsverzekering kan afsluiten. Je kan de kosten hiervoor maandelijks of jaarlijks betalen. Mocht je er nog geen nood aan hebben, dan zou je het toch moeten overwegen. Want de jaarlijkse controle die je bij de tandarts laat uitvoeren, die krijg je voor 100% terug. Dus dat geld steek je volledig in eigen zak. De kost van de verzekering weegt hiertegen helemaal niet op.

Met andere woorden, van zodra je meer kosten aan je gebit hebt dan dat, heb je nog meer voordeel. En bij een tandarts kunnen de kosten nogal oplopen. Als je ingrepen nodig hebt zoals een brug, kroon of implantaat dan gaat het over serieuze bedragen. De mutualiteit geeft tot 1250 euro per jaar terug voor zulke ingrepen. Er is wel een wachttijd te doorlopen voor die zaken, van 6 en 12 maanden afhankelijk van de aard. Informeer hier dus goed voor zodat je niet de volledige factuur moet betalen. Als je kan stel je deze ingrepen nog even uit totdat de mutualiteit meer zal terug betalen. Het plafond is bij elke mutualiteit hetzelfde, ook de wachttijd moet je overal doorlopen.

Iedereen kan een losse tandartsverzekering afsluiten. Tot je 64 jaar kan je deze afsluiten. Het is dus voor iedereen mogelijk je extra te verzekeren voor ingrepen bij de tandarts. Mensen met een zeer slecht gebit hebben er sowieso baat bij. Maar ook mensen met een goed gebit. Want een ongeval komt sneller dan je denkt. Tijdens een avondmaal bijt je een stuk van je tand eraf. Daar moet een nieuwe kroon over. En zonder tandartsverzekering kost je dat heel veel geld. Als je wel een verzekering hebt dan krijg je tot 80 % terug of het plafond van 1250 euro.

Vraag hier uw tandverzekering aan!

Informeer je dus zo snel mogelijk en vraag die losse tandartsverzekering dan ook aan. Ook al heb je ze voor lange tijd niet nodig, van zodra er wel eens een serieuze ingreep nodig is kan je er direct beroep op doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: geld lenen kost ook geld.