Ontdek de tandverzekering van OZ! Vraag hier gratis informatie aan!

OZ, de slimme zet. De slogan die je nu al enige tijd hoort. Ook voor een tandverzekering kan je er terecht. Waarom zou je een tandverzekering nodig hebben? Uiteraard om zoveel mogelijk kosten terug te krijgen. Het aanbod is nog niet voor 100 % dekkend maar er komt toch al een groot stuk terug. Handig want de kosten wegen soms door en onze inkomsten zijn niet altijd hoog genoeg om alles te kunnen betalen. Zorg dus voor een goed financieel plan als het over je gebit gaat.

Vraag hier uw tandverzekering aan!

Zelfs iemand met een perfect gebit heeft baat bij een OZ tandverzekering. De kosten zijn vaak zo hoog, zeker voor kronen en implantaten dat je het niet zelf wil ophoesten. En een ongelukje is er snel, een harde appel waardoor een stuk tand afbreekt. Eens bij de tandarts hoor je dat er een nieuwe kroon op moet om dit mooi te herstellen. De werkuren tikken aan, het dure materiaal moet gebruikt worden en jij krijgt de slotfactuur. Om van achterover te vallen. Tenzij je een tandverzekering hebt. Dan krijg je een deel van die kosten terug.

Toch als je de verzekering al enige tijd hebt afgesloten. Het is niet zo dat je voor die ingrepen bij de eerste dag van aansluiting direct recht hebt op een terugbetaling. Er is immers een wachttijd te doorlopen van 6 en 12 maanden afhankelijk van de ingreep. Enkel bij ongevallen kan je direct beroep doen op de verzekering. Informeer je hier dus goed over. Het is zo dat je na 3 jaar recht hebt op een jaarlijks bedrag van 1250 euro. Dat kan je volledig spenderen aan uitgaven bij de tandarts. Hier zit ook het bedrag in van de jaarlijkse controle. Daarnaast heb je dan nog een deel voor de duurdere ingrepen.

Het systeem dekt dus nog niet alle kosten, het is maar de vraag of het dat ooit zal doen. Het is al een verbetering dat je je kan verzekeren voor problemen aan je gebit. Zelfs de jaarlijkse controle kan al duur uitvallen als je een foto moet laten maken van een tand. Tandartsen doen dat om beter te kunnen kijken waar de problemen zich bevinden. Dan maken ze een beslissing of ze zelfs aan de slag gaan of ze je doorsturen. Kan de tand wel nog gered worden? Voor een tand te laten trekken moet je vaak naar een ziekenhuis. Dit gaat wel snel, maar de kosten zijn navenant. Daar is een assistente aanwezig en het materiaal en werkuren zijn ook kostelijk. Een OZ tandverzekering staat je dan bij en dekt die kosten.

Vraag hier uw tandverzekering aan!

Wacht dus niet met je aan te sluiten en informeer je vandaag nog via de site van OZ. Je kan natuurlijk ook nog naar een kantoor in de buurt gaan voor meer info. Daar kan iemand je bijstaan en eventueel de aansluiting in orde maken. Je zal met een zeker gevoel buitenstappen als alles in orde is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: geld lenen kost ook geld.