De tandverzekering van Partena: lees dit voor je eraan begint!

Partena kennen de meeste mensen wel. Ze hebben een grote schare klanten in ons land. Hun aanbod dekt alles qua ziekteverzekering en hospitalisatieverzekering. Maar ze hebben uiteraard ook een tandverzekering. Daar zijn al heel wat mensen op ingeschreven, maar er is nog een grote marge. Veel klanten die niet op de hoogte zijn ervan, of denken het niet nodig te hebben. Al is het omgekeerde waar natuurlijk. Van zodra je naar een tandarts moet gaan en er zijn meerdere ingrepen nodig dan zie je de factuur snel stijgen.

Vraag hier uw tandverzekering aan!

Voorkom dus de grootste kosten van een tandartsbezoek. de tandverzekering van Partena dekt niet altijd aan de volle 100 % maar neemt wel een groot deel van de kosten op zich. Van zodra je aangesloten bent krijg je wel alles terug van kosten van de jaarlijkse controle. Dus dat is al een mooi begin. Vanaf dan moet je een wachttijd van 6 en 12 maanden doorlopen voor de duurdere ingrepen zoals bruggen, kronen en implantaten. Je weet dat de kosten hiervoor ook serieus kunnen oplopen, dus de mutualiteiten verwachten dan wel dat je toch enige tijd een wachttijd moet doorlopen.

Met een tandverzekering bij Partena krijg je dus de meeste kosten terug. Het eerste jaar is er een plafond van 300 euro, het tweede jaar komt dat op ongeveer 600 euro en het derde jaar komt het bedrag op een plafond van 1250 euro. Dat bedrag is voor de jaarlijkse uitgaven steeds hetzelfde en is ook jaarlijks terug te krijgen. Het lijkt niet veel en drie jaar kan lang zijn. Maar als je de verzekering niet neemt dan moet je dat bedrag zelf ophoesten. Dus tel maar hoeveel winst je hiermee kan halen.

De aansluiting bij Partena kan je via de website doen of naar een kantoor gaan. Dan maakt iemand het samen met jou in orde. De kosten kan je maandelijks, driemaandelijks, zesmaandelijks of jaarlijks betalen. Dat kies je uiteraard zelf. Als je een terugbetaling wenst dan neem je een formulier mee bij de tandarts, hij dient dit in te vullen en jij moet het terug bezorgen bij Partena. Zij doen het nodige en het geld komt dan ook op je rekening terug.

Vraag hier uw tandverzekering aan!

Heb je al diensten lopen bij Partena, dan is het logisch dat je daar ook een tandverzekering neemt. Zo blijft alles op één plaats en kan je makkelijk je dossier bijhouden. Partena heeft ook een online portaal waar al je gegevens staan, terugbetalingen op vermeld worden en waar je bij vragen contact kan opnemen met de klantendienst. Aarzel dus niet als je met vragen zit, zo ben je direct zeker. Ben je klaar om je gebit de nodige zorgen te geven, een jaarlijkse controle bij de tandarts en op financieel vlak? Dan zit je goed met de tandverzekering Partena.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: geld lenen kost ook geld.