Moeiteloos de beste tandartsverzekering aanvragen!

De beste tandartsverzekering, dat wil iedereen toch? Het is niet goed om te denken dat er jou nooit iets aan je gebit zal overkomen. Je kan je evenwicht verliezen en met je gezicht iets hard raken. Tijdens het eten een stuk tand afbreken. Twee voorbeelden van situaties die dagelijks gebeuren. En dan wil je een snelle oplossing bij de tandarts. Maar van zodra ze op maat moeten beginnen werken, gaan de kosten direct de hoogte in. Het plaatsen van bruggen, kronen of implantaten is vaak nodig, maar zijn ook dure ingrepen.

Vraag hier uw tandverzekering aan!

Laat je dus niet vangen door zonder tandartsverzekering te blijven rondlopen. Deze verzekering zorgt er net voor dat de kosten een serieus stuk dalen en dat het voor jou dus betaalbaar blijft. Als we spreken van een kroon dan heb je vaak al een bedrag hoger dan 1000 euro. Betaal je dat graag zelf of heb je liever een verzekering die hier voor 80 % in tussenkomt. Dat scheelt al een groot stuk in je portefeuille. Zelfs zonder die grote uitgaven is het nog altijd interessant om een tandartsverzekering aan te vragen. Want je krijgt het geld van de jaarlijkse controle bij de tandarts voor 100 % terug. Dat steek je dus volledig op zak. En het is sowieso aan te raden om de controle niet over te slaan. Als er kleine problemen zijn dan kunnen die snel opgelost geraken. En grotere problemen pak je best ook zo snel mogelijk aan. Dan kunnen de kosten nog beperkt worden.

Iedereen die zich aansluit heeft wel een wachttijd te doorlopen. Deze gaat van 6 of 12 maanden afhankelijk van de uitgaven die nodig zijn. De jaarlijkse controle is van bij de aansluiting al inbegrepen. Maar voor duurdere ingrepen zoals een kroon of een implantaat moet je dus eerst de wachttijd doorgaan. Op die manier bouw je de bedragen op, pas vanaf het derde jaar kan je een vast bedrag van 1250 euro terugtrekken. Hier zit het bedrag van de jaarlijkse controle al in, samen met eventueel andere bedragen. Dit is een plafond voor elke mutualiteit. Het lijkt weinig maar scheelt echt heel veel als je het zelf niet moet betalen.

Vraag hier uw tandverzekering aan!

De beste tandartsverzekering kan dus ook voor jou van toepassing zijn. Al wat je moet doen is je inschrijven en de kosten betalen. Je kan de bijdrage maandelijks, driemaandelijks, per half jaar of jaarlijks betalen. Heb je een terugbetaling nodig, dan neem je een formulier mee bij de tandarts en dan maakt de mutualiteit alles in orde. Op die manier ben jij van het administratieve snel vanaf en komt het geld ook terug op je rekening te staan. Aarzel dus niet om vandaag nog een tandartsverzekering aan te vragen, het is de beste investering die je ooit kan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: geld lenen kost ook geld.