Een tandartsverzekering afsluiten in 1-2-3: gratis en online!

Dankzij het internet kunnen we tegenwoordig alle diensten en producten online regelen of aankopen. De webwinkels doen volop hun best om de dienstverlening zo goed mogelijk te maken en dienstverleners zorgen dat hun aanbod duidelijk is qua informatie. Vroeger ging je naar een kantoor om meer info te verkrijgen, vandaag is de eerste stap via het internet. Wil je een tandartsverzekering afsluiten? Dan kan je via de website van een mutualiteit alles in orde brengen.

Vraag hier uw tandverzekering aan!

Mutualiteiten hebben uiteraard al enige tijd de weg van het internet gevonden. Je hebt er nu als klant ook een online portaal waar je al je zaken kan regelen. Zoals terugbetalingen bekijken en diensten aanvragen. Handig voor veel mensen, want zo kan je vanuit je eigen huis alles in orde maken. Ook voor een tandverzekering kan je dit op deze manier doen. Eens je aangesloten bent zie je dit verschijnen in je dossier en dan ben je voor tandproblemen gedekt. Toch al voor het jaarlijks onderzoek bij de tandarts, dat bedrag krijg je voor 100 % terug van bij het begin. Duurdere ingrepen zoals een kroon of een implantaat daar heb je een wachttijd van 6 en 12 maanden voor, afhankelijk van de ingreep. Laat dat de pret niet bederven, want als je de verzekering tijdig aanvraagt, dan komt alles wel in orde.

Voor die dure ingrepen als een kroon of een implantaat krijg je ook maar maximum 80 % terug van de totaalkost. Of een bedrag van max 1250 euro per jaar. Dat lijkt niet veel, maar het scheelt een hoop in je portefeuille als je dit zelf niet moet betalen. Hoe je het ook draait of keert, de tandartsverzekering zal je veel geld besparen. En je hoeft niet te denken dat je ze nooit nodig zal hebben, want het kan sneller gaan dan je denkt. Bijt eens in een harde appel en er kan een stuk tand afbreken. Dan moet je snel naar een tandarts en dan zie je de kosten oplopen. Met een tandartsverzekering kan je dan met een gerust hart in de stoel gaan zitten bij de tandarts.

Vraag hier uw tandverzekering aan!

Vraag dus vandaag nog een tandartsverzekering aan. Op die manier heb je de zekerheid als er eens een dure ingreep nodig is, dat je een deel van het geld zal terugzien. Iedereen kan zich aansluiten, tot 64 jaar oud. Hou ouder je bent hoe meer je moet betalen, maar je krijgt voldoende compensatie. Vergeet niet jaarlijks naar de controle te gaan bij de tandarts, zo kan je problemen met een tand snel laten oplossen kan de last beperkt blijven. Zowel financiële last als pijn aan je tanden. Dat laatste kan echt op je gemoed inspelen, beter voorkomen dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: geld lenen kost ook geld.