Besparen is vergelijken: vind hier de beste tandverzekering!

Heb je binnenkort de jaarlijkse tandartscontrole in je agenda staan? Kijk je er naar of heb je er toch wat angst voor? De instrumenten die de tandarts gebruikt zijn nooit leuk om te horen, laat staan in je monde te voelen. Maar wat nog onaangenamer is, is de factuur op het einde van de visite. Soms val je achterover van wat je moet betalen. Tandartsen gebruiken vaak duur materiaal en moeten soms oplossingen op maat geven. Daar kruipt werk en tijd in en dat kost geld. Je kan een tandverzekering vergelijken en op die manier iets aan het financiële doen.

Vraag hier uw tandverzekering aan!

Een tandverzekering betaal je maandelijks, per drie maanden of zelfs per jaar. Het is een kost waar je echt iets uit kan terughalen. Van zodra je aangesloten bent kan je al een terugbetaling ontvangen voor de jaarlijkse controle. Voor de andere zaken zoals bruggen, kronen en implantaten heb je een wachttijd van 6 tot 12 maanden. Vanaf die wachttijd voorbij is krijg je een jaarlijks bedrag van maximum 1250 euro terug bij deze dure ingrepen. Dat scheelt al ene heel stuk natuurlijk want het kost vaak nog een pak meer.

Er zijn heel wat mutualiteiten in ons land die allemaal een tandverzekering aanbieden. Welke is nu de beste? Je kan in de eerste plaats een kijkje nemen bij de mutualiteit waar je nu aangesloten bent. Daar heb je waarschijnlijk al je ziekteverzekering lopen en mogelijk ook een hospitalisatieverzekering. Daar kan nog een tandverzekering bij natuurlijk, zeker met de voordelen die daaraan verbonden zijn. Door het aanbod goed te vergelijken zie je waar de verschillen zitten en waar je je zal willen aansluiten. Mocht je nog verdere vragen hebben over iets dan kan je steeds contact opnemen via de website of via een kantoor in je buurt. De aansluiting in orde brengen is een kwestie van een document invullen en overmaken naar de mutualiteit.

De beste tandverzekering is die waar je de beste voorwaarden kan vinden. Maar in het geval van een tandverzekering ben je bij eender welke mutualiteit goed. De bedragen die je terug krijgt zijn bij elke aanbieder dezelfde. Na 3 jaar aansluiting heb je namelijk jaarlijks recht op 1250 euro per jaar voor de duurste ingrepen. Een deel van dat geld moet ook nog naar de jaarlijkse controle gaan. Je zal hier snel duidelijkheid in krijgen van zodra alles begint te lopen.

Vraag hier uw tandverzekering aan!

Een tandverzekering is voor iedereen goed trouwens. Mensen met een perfect gebit moeten niet denken dat er niets kan gebeuren. Een harde appel waar je een stuk uit bijt, een val waarbij je terecht komt op je tanden. Je wil het niet meemaken. Gelukkig kan je dan de tandverzekering aanspreken, die zal een deel van de kosten terug vergoeden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: geld lenen kost ook geld.