Een tandverzekering bij DKV? Dit is wat u moet weten!

DKV is een gekende speler op de verzekeringsmarkt. In België hebben ze heel wat klanten voor hun verzekeringen. En ze bieden uiteraard ook een DKV tandverzekering aan. Net als andere aanbieders hebben ook zij een degelijk aanbod waarmee je je gebit financieel kan beschermen. De kosten bij een tandarts kunnen nogal uitlopen als je een serieuze ingreep moet laten uitvoeren. Zeker als we spreken over een kroon of implantaat. Dan heb je een hoog bedrag omdat het gaat over maatwerk en dure materialen. Met een tandverzekering bij DKV kan je je hier dus voor indekken.

Vraag hier uw tandverzekering aan!

Van zodra je aangesloten bent bij DKV voor tandverzekering krijg je 80 % terugbetaald voor conserverende, parodontologische en orthodontische behandelingen. Alsook voor prothetische behandelingen zoals implantaten, bruggen, kronen en dergelijke meer. De 80 % krijg je ook terug als de mutualiteit niet tussenkomt, dus dat scheelt al heel veel tegenover de volledige factuur zelf betalen. Er is na aansluiting wel een wachttijd van 12 maanden te doorlopen. Pas dan kom je in aanmerking voor de terugbetalingen voor deze ingrepen. Het spreekt voor zich want anders zou iedereen in de eerste maand van aansluiting de duurste ingrepen laten uitvoeren. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn.

De bedragen die je terugkrijgt stijgen ook jaar na jaar. In het eerste verzekeringsjaar kan je tot 300 euro terugkrijgen. Het tweede jaar 700 euro en het derde jaar 1200 euro. Vanaf het vierde jaar krijg je jaarlijks 1500 euro terug en dat bedrag blijft voor de komende jaren ook zo. De tussenkomt bij DKV is een maximum van 1500 euro voor alle orthodontische en parodontologische behandelingen en dat voor de duurtijd van het contract.

Zo weet je precies wat je terug krijgt van DKV als je je gebit laat behandelen. Van zodra de tandverzekering loopt ben je zeker dat je een deel van je geld zal terug krijgen. Het is nog niet aan 100 % maar dat kan nog komen naar de toekomst toe. Als je een kroon of een implantaat laat plaatsen dan kost dat heel veel geld, met de verzekering ben je tot 80 % gedekt en hoef je zelf maar een klein deel meer te betalen. Aarzel dus niet om vandaag nog een DKV tandverzekering aan te vragen, zij maken alles voor je in orde.

Vraag hier uw tandverzekering aan!

Vergelijken hoeft haast niet want DKV is een serieuze partij die zijn klanten altijd goed helpt. Bij problemen kan je hun klantendienst bereiken en zij lossen het snel voor je op. De website staat ook vol informatie waar je misschien zelf mee verder kan. Er is een ‘My DKV’ waar je eigen dossier op te zien is en waar je alles kan opvolgen. Betalingen en raadplegingen en dergelijke meer. Je bent in goede handen als het over je gebit gaat. Neem die tandverzekering er nog bij, dan kan je op beide oren slapen mocht je eens problemen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: geld lenen kost ook geld.